Index Vakbarát Hírportál

Péniszrajzzal köszönt el Győrből Egervári

2008. december 12., péntek 10:56 | aznap frissítve

A bajnoki dobogó helyett a kiesés ellen harcoló Győr kirúgott edzője, Egervári Sándor furcsa módját választotta a véleménynyilvánítás formájának, derül ki a Borsból. Az edző péniszt rajzolt egy lapra, és ezt a két győri klubvezető fiókjába helyezte.

Egervári Sándort múlt csütörtökön menesztette a Győr labdarúgócsapata, miután a tavalyi bronzérem után idén egyelőre tizenharmadik a bajnokságban. Egervári önkritikát gyakorolt beszámolójában – igaz, a kapufákra is fogta a gyengébb szereplést –, de ez sem hatotta meg a vezetőket, azonnali hatállyal kirúgták.

A Bors megtudta, ezek után nem hétköznapi véget ért az edző kapcsolata a klubbal, mert egy papírlapra péniszt rajzolt, és ezt a két klubvezető, Tarsoly Csaba és Klement Tibor fiókjába csempészte.

„Ezt jelenti a szakma Győrben” – írta a pénisz mellé az újság szerint. A szezon fáradalmait Madeirán pihenő szakvezető tagadta, hogy rajzolt volna, a két vezető sem nyilatkozott. Azt nem tudni, hogyan azonosították a mű alkotóját.

Egervári a magyar futballedzők szakszervezetének elnöke, az elmúlt évek legkínosabb nemzetközi kupavereségei a nevéhez fűződnek. A ciprusi Apollon hazai pályán lőtt négyet a Dunaferrnek, a Celtic az MTK-nak. Ugyancsak az MTK edzője volt, amikor az osztrák kiscsapat, a Josko Ried oda-vissza megverte a csapatot a KEK-ben.

A Győr új edzője a szerb Dragoljub Bekvalac.

Rovatok