Index Vakbarát Hírportál

Megroppant Dárdai Pál térde

2009. január 8., csütörtök 12:02 | aznap frissítve

A magyar középpályás térde edzés közben roppant meg, szerencsére nem szakadtak a szalagok. Ennek ellenére kérdéses visszatérése.

Az őszi szezonban a Hertha BSC-ben ismét meghatározó szerepet kapó Dárdai Pál súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. A magyar válogatott labdarúgójának a térdében roppant valami, egyelőre pihentetik, és bíznak benne, hogy nem kell műteni.

A 32 éves középpályás 1997 óta légióskodik a berlini csapatban és bár a tavalyi szezonban kevesebb szerepet kapott, az idei idényben visszaverekedte magát a kezdőbe és a magyar válogatottba is.

A Kicker osztályzatai alapján ő volt a legjobb magyar a Bundesliga őszi szezonjában.

A Bild értesülése szerint Dárdai a szerdai edzésen a futás közben érzett egy roppanást a térdében. A labdarúgónak korábban is volt kisebb gondja a térdével, de úgy tűnt sikerült kikúrálni a bajt.

A csapat orvosa az MRT-vizsgálat után úgy nyilatkozott, szerencsére nincs szakadás, csak kisebb zúzódás történt, így valószínűleg nem kell műteni. Egyelőre pihentetnie kell, kérdéses mikor kezdheti újra az edzéseket.

A Herthánál nagyon nem örültek a sérülésnek, főleg az után, hogy szerdán a csapat egy másik tagja, Gojko Kacar is lesérült. Egyelőre nem tudni, hogy a Frankfurt elleni első tavaszi találkozón melyikükre számíthat a szakvezetés.

Rovatok