Index Vakbarát Hírportál

Nevetséges gólt kapott a magyar BL-hős

2009. január 26., hétfő 11:04

Nagy Zoltán a 92. percben bevédett egy 35 méteres szabadrúgást, hazai pályán kapott ki az Omoniától az Anorthoszisz a ciprusi bajnokságban.

A ciprusi labdarúgó bajnokság 19. fordulójában az Anorthoszisz Famaguszta hazai pályán 2-1-re kikapott az Omonia Nicosiától. A hazaiak kapuját a magyar Nagy Zoltán védte.

A vendégek a 39. percben szerezték meg a vezetést, amit a Famaguszta a második félidő elején kiegyenlített. Úgy tűnt, marad a döntetlen, de a vendégek a 92. percben ismét gólt lőttek, és győztek.

A vendégek játékosa, Aloneftisz 35 méterről végzett el szabadrúgást, a kapu elé belőtt labdába senki nem ért bele. Ez megzavarta a magyar kapust, nem tudta megfogni a labdát, amely a melléről felperdült, és mögé került.

Nagy utána kapott, de már csak a gólvonalon túlról tudta kiütni. A játékvezető azonnal középre mutatott, a partjelző is a középkezdéshez futott, miközben a magyar kapus hevesen reklamált, hogy nem volt bent a labda.

Az Omonia győzelmével megelőzte az idén a BL-ben első ciprusi csapatként résztvevő Anorthosziszt, amely így a harmadik a bajnokságban.

Rovatok