Index Vakbarát Hírportál

Figo pucér keblek mellett lesz filmsztár

2009. január 29., csütörtök 07:42

A Second Life című portugál moziban olyan rendezőt alakít a futballista, aki nem veti meg a szereposztó díványt. A pályán azért még 36 évesen is jobban mozog, mint a kamera előtt.

Szerda éjszaka mutatják be Portugáliában a Second Life (Második élet) című filmet, amiben színészként mutatkozik be a volt aranylabdás futballista, Luis Figo.

Az Inter szélsője még aktív, de tavaly sokáig sérült volt, ekkor szakíthatott időt a forgatásra. Egy rendezőt alakít, aki az egyik jelenetben intim kapcsolatba kerül egy fiatal tehetséggel a szereposztó díványon.

Az erotikus jelenetekben bővelkedő thriller egy férfiról szól, aki 40. születésnapját feleségével és két baráti házaspárral ünnepli, de a Figo alakította direktor felfedezettje is megjelenik az ünnepségen.

Másnap holtan találják a főhőst a medencében, de mi történhetett előtte?

Az internetre nemcsak a mozi trailere, de egy werkfilm is fölkerült, amiből kiderül, a 36 éves portugál futballista a pályán még mindig sokkal jobban mozog, mint a kamerák előtt. De legalábbis labda kell a lábára, amint láthattuk a hazánkban futó vízreklámban.

Rovatok