Index Vakbarát Hírportál

4 fordulat, 6 gól és 3 kiállítás Sevillában

2009. április 5., vasárnap 17:14 | aznap frissítve

A spanyol bajnokság kiesőjelöltjei igen izgalmas meccset játszottak a spanyol bajnokság 29. fordulójában. A Betis kétszer is vezetést szerzett a Numancia ellen, másodszor a 89. percben, de a vendégek bőven a rendes játékidőn túl egyenlítettek. A 96. percben Aranda a középhátvédnek lőtte be a meccs utolsó büntetőjét.

A szombati Betis-Numancia összecsapás hihetetlen izgalmakat, hat gólt, három kiállítást és ugyanennyi büntetőt hozott a La Liga 29. fordulójában.

A Betis gyorsan vezetést szerzett, irányította is a mérkőzést, de a Numancia első kaput eltaláló lövéséből egyenlíteni tudott, sőt a második félidő közepén kétszeresen is előnybe került. A hazaiaktól Nelsont kiállították, a megítélt büntetőt Barkero bevágta, így a győzelemért igen keveset tevő Numancia a hajrára a vezetést is megszerezte.

A Betis nem adta fel, öt perc alatt két gólt vágva fordított, a 89. percben egy ajándék tizenegyes és egy jogtalan kiállítás miatt győztesnek tűnt, de még maradt a meccsben egy fordulat.

A 96. percben a hazai kapus, Ricardo tarolt újabb piros lapot érően, Arandának pedig a kapus helyét elfoglaló középhátvéd, Melli ellen rutinmunka volt belőni az egyenlítést jelentő tizenegyest. A Numancia a pontszerzés ellenére kieső, és a Betis sem áll jól.

Rovatok