Index Vakbarát Hírportál

Fülöpnek nem tetszik, hogy kitették

2009. április 17., péntek 13:07 | aznap frissítve

Fontos meccset játszik szombaton a Sunderland, ha nyer a Hull City ellen, bentmaradhat az első osztályban. A kapuban viszont nem valószínű, hogy Fülöp Márton áll, aki már 21 bajnokin védett a szezonban.

A magyar válogatott és a Sunderland kapusa, Fülöp Márton a Manchester City elleni bajnokin és Málta ellen még védett, utána azonban Ricky Sbragia edző a skót Craig Gordonnak adott lehetőséget. (Gordon a liga legdrágább kapusa, 9 millió fontot fizettek érte.)

Azóta a kiesés ellen harcoló csapat két vereséget szenvedett, tizenhetedik helyen áll, még lejjebb már nem csúszhat, különben kiesik.

Fülöp a Manchester City ellen megfogta Robinho tizenegyesét, a bekapott, egyben vereséget jelentő gólban azonban benne volt, igaz ő kapta az újságoktól a legjobb osztályzatokat.

"Tiszta a lelkiismeretem, jól teljesítettem az elmúlt időszakban, ezt többen megerősítették. Kissé méltatlannak érzem a mellőzésemet” – írta blogjában a 25 éves játékos.

A Sunderlandre fontos meccs vár, a tizenötödik Hull Cityt fogadják, amelyik ugyancsak veszélyes helyre kerülhet, ha veszít. Sbragia edző elismerte, nagyon sokat beszélgetett a játékosokkal, érzi ő is, hogy sorsdöntő lehet a bentmaradás szempontjából a mostani találkozó.

Rovatok