Index Vakbarát Hírportál

Manuel Pellegrini a Real Madrid új edzője

2009. június 1., hétfő 13:14

A Villarrealtól négymillió euróért kivásárolt 55 éves chilei két évre írt alá az idén semmit sem nyerő klubhoz, hivatalosan kedden mutatják be.

A chilei Manuel Pellegrini a Real Madrid új vezetőedzője, José Manuel Llaneza, a Villarreal tanácsnoka hétfőn közölte, hogy a két egyesület megegyezett ügyében. "Amint az két baráti klub között szokásos és logikus, a mai megbeszélés egyezséggel zárult" - fogalmazott.

A Marca című madridi sportnapilap úgy tudja, a Villarrealtól négymillió euróért kivásárolt 55 éves edző két évre szerződik Madridba. A Real nem védte meg tavalyi bajnoki címét, ebben a szezonban semmit sem nyert. A kispadon a német Bernd Schustert ez év elején felváltó Juande Ramós szerződése lejárt, az eredménytelenség miatt nem újították meg.

Pellegrini 2004 óta dolgozott a Villarrealnál, szerződése záradéka alapján ekkora lelépési díjért kivásárolható volt. Leigazolása már a klub új vezetője, az elnökként visszatérő Florentino Pérez érdeme, írta a Marca.

A spanyol Cadena SER rádióállomás már a múlt héten megszellőztette a Bajnokok Ligájában a Villarrealt 2006-ban elődöntőig vezető Pellegrini érkezését, a várható sztárigazolások közül elsőként a brazil Kakát említette, aki az AC Milantól érkezhet Madridba.

Rovatok