Index Vakbarát Hírportál

Varga és Dombi biztosan nem játszhat

2009. augusztus 27., csütörtök 13:45

A Bajnokok Ligája selejtezőjében három gólig jutott Varga József az első főtáblás meccsre biztosan nem nevezhető, eltiltását lesz kénytelen tölteni. Dombi Tibor feldobta magát a bolgárok ellen, ő sem lehet ott a szeptember közepi nyitányon.

A bolgár Levszki Szófia ellen győztes Debrecen tagjai közül Varga József és Dombi Tibor második sárga lapját kapta kedden, és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hivatalosan is értesítette a Debrecent az eltiltásról.

Egyik játékos sem játszhat az első fordulóban, mert ebben az esetben nem törlik a lapokat. Akinek egy sárgája van, nem viszi tovább, de az eltiltás automatikusan életbe lép. A hírt a klub technikai vezetője, Horváth Béla erősítette meg a klub honlapján.

Varga vállal szabálytalankodott a keddi selejtezőn, mégis sárgával büntették, nem véletlenül mondta a meccs után, hogy indokolatlannak érezte. Dombi műeséséért kapott figyelmeztetést.

Most már csak abban bízhatnak, hogy a Debrecen nem azt a lebonyolítási sablont kapja, amely szerint az első meccsen a csoport legerősebb ellenfelével, hazai pályán játszik.

A 21 éves, eddig három gólt szerző Varga a Tallinn elleni csatát is kénytelen volt kihagyni, mert a Kalmar ellen nemcsak két gólt szerzett, hanem két sárgát is kapott.

Rovatok