Index Vakbarát Hírportál

Ribéry szerelembe esett van Gaallal

2009. szeptember 14., hétfő 22:23

Úgy tűnik, Franck Ribéry megbékélt edzőjével, akinek néhány hete még beszólogatott. A Bayern München sztárja kezdi újra jól érezni magát a klubnál, már szerződéshosszabbításról beszél, a Real Madrid nem érdekli.

Ribéry hatalmas szabadrúgásgólt lőtt hét végén a Bayern 5-1-es dortmundi győzelmén, örémében korábban nem szívlelt edzője, Louis Van Gaal nyakába ugrott.

"Az edzőnek megvan a saját játékfelfogása, amit tiszteletben tartunk. Sokat beszélget velem, ennek köszönhetően kezd egyre jobban megérteni" - árulta el Ribéry, aki korábban kritizálta a szigorú hollandot.

A gyenge idénykezdet után a Bayern kezd magára találni, legutóbbi két meccsét fölényesen nyerte, és úgy tűnik, Ribéry újra jól érezi magát a klubnál.

"Éreztetik velem, hogy fontos vagyok, és ez a bizalom nagyon fontos nekem. A Bayern tudja, mit akarok, és könnyű elképzelni, mi lehet a következő lépés" - nyilatkozta a Marcának Ribéry utalva egy esetleges szerződéshosszabbításra.

A franciát 2011-ig köti megállapodása a Bayernhez, de nyáron az összes európai élcsapat, élen a Real Madriddal, szerette volna leigazolni. Maga is többször hangoztatta, elmenne Münchenből.

Ribéry azt mondta, még nem ültek le tárgyalni a Bayern vezetőivel az új szerződésről, de "ez nagyon gyorsan megtörténhet".

Rovatok