Index Vakbarát Hírportál

Németh belőtte első görög gólját

2009. szeptember 20., vasárnap 21:58

Az AEK Athén a magyar U20-as válogatott csatár góljával szerezte meg a vezetést a PAS Jannina otthonában, de a hajrában egyenlítettek a hazaiak, Németh Krisztián gólja így csak egy 1 pontot ért. A magyar csatár kezdett az AEK-ben, a 74. percben cserélték le, gólja mellett több jó passza is volt.

A görög bajnokság negyedik fordulójában megszerezte első bajnoki gólját Németh Krisztián. Az U20-as válogatotthoz Egyiptomban csatlakozó csatár a PAS Jannina kapujába talált be, de csapata ezúttal sem tudta megtartani vezetését, és csak 1-1-es döntetlent játszott az utolsó előtti helyen álló kiscsapat otthonában.

Németh kezdett az AEK Athénban, amely az első félidőben nem tudta gólra váltani helyzeteit, majd a második félidő elején bejött a lengyel válogatott Roger Guerrero, és egy labdaszerzés után az 52. percben tökéletes passzal ugratta ki Némethet, aki higgadtan passzolta el a labdát a kifutó kapus mellett.

Némethnek még volt néhány jó passza, de társai nem tudtak gólt szerezni, a 74. percben a magyar csatárt egy védekező középpályás váltotta. Az AEK emberelőnybe került, mégsem tudta megőrizni a győzelmet, a hazaiak a 81. percben egyenlítettek. Az athéniak két győzelemmel és két döntetlennel a görög Szuperliga hatodik helyén állnak

Rovatok