Index Vakbarát Hírportál

Buzsáky duplázott, Dzsudzsák gólpasszos

2009. szeptember 27., vasárnap 11:14 | aznap frissítve

Két remek góllal vette ki részét Buzsáky Ákos, az angol másodosztályú QPR középpályása a Barnsley 5-2-es legyőzéséből. Dzsudzsák Balázs gólpasszt adott, a PSV a Willem II-t verte a holland bajnokságban. Tőzsért a 87. percben kiállították, a Genk a 94. percben vesztett pontokat otthon.

Buzsáky Ákossal verte tönkre a QPR a Barnsleyt az angol másodosztály, a Championship 9. fordulójában. A magyar játékos kétszer is betalált. A Loftus Roadon 12 025 néző előtt, Leigertwood szerzett előnyt a hazaiaknak a hetedik percben, majd hat perccel később Buzsáky közelről lőtt gólt. A 39. percben a megint a magyar játékos talált be, a 16-oson kívülről bombázott a kapuba.

A második félidő elején feltámadt a Barnsley, 3-2-re zárkózott, de az utolsó 25 percben újabb két hazai góllal eldőlt a meccs. A Queens Park jelenleg 13 pontjával a tabella nyolcadik helyén áll, két pontra az osztályozót érő hatodik helytől.

Megint nyert a Dzsudzsák Balázssal felálló PSV, a Willem II-t verték. A magyar játékos nem rúgott gólt, de gólpasszal vette ki részét a sikerből. A magyar válogatott középpályása a 27. percben, az első gólnál, ugratta ki Otman Bakkalt. A tabellán a PSV pillanatnyilag jobb gólkülönbségével előzi a Twentét.

Az utolsó pillanatokban bukta el a győzelmet Tőzsér Dániel csapata, a KRC Genk. A magyar középpályás a 38. perc után a 87.-ben is sárgát kapott, így kiállították. A vendég Roeselare a 94. percben egyenlített, a már emberhátrányban futballozó Genk ellen. A hazaiaknál Tóth Balázs végig a pályán volt, Köteles László a kispadon ült.

Rovatok