Index Vakbarát Hírportál

Rosszul vette át, berúgta a félpályáról

2009. október 7., szerda 20:38

A Torino-Ancona olasz másodosztályú bajnokin Pasquale Schiattarella, a vendégek középpályása a szezon gólját rúgta a 89. percben, mégsem örülhetett sokáig, mert a hazaiak egy perc múlva egyenlítettek.

A Serie B hétfő esti futballbajnokiján a Torino hazai pályán 1-1-et játszott az Anconával. A 88. percben még 0-0 volt, aztán két perc alatt két gól született.

A torinói kapus felszabadító rúgásából a csereként beállt Pasquale Schiattarella a félpályánál a levegőben levette a labdát, az kicsit elpattant tőle, mégis kapura rúgta: egy pattanás után a levegőből, félig ollózó, kissé furcsa mozdulattal, mintegy 45 méterről lőtt.

Matteo Sereni kapus hiába próbált visszalépni csak belekapni tudott a labdába, amely a jobb sarokba hullott. Az anconaiak örültek a hatalmas gólnak, hiszen úgy gondolták, győztek. A Torino viszont a középkezdés után egy baloldali beadásból Rolando Bianchi fejesével egyenlített.

A döntetlennel az Anconának nem sikerült előznie, nyolc forduló után ötödik a bajnokságban 13 ponttal, míg a Torino előttük egy ponttal harmadik. A bajnokságot a Frosinone vezeti 17 ponttal.

Rovatok