Index Vakbarát Hírportál

Lampard három büntetőből lőtt egy gólt

2009. december 21., hétfő 11:13

Mike Dean játékvezető próbára tette a Chelsea-középpályást, akinek háromszor kellett elvégeznie ugyanazt a pontrúgást, hogy megszerezhesse az egyenlítő találatot.

1-1-et játszott vasárnap a Premier League-ben a West ham United és a Chelsea, az eredmény két büntető után alakult ki, ha a statisztikát nézzük: valójában négy volt, be is lőtték mind, viszont a chelsea-s Frank Lampard háromszor rúgott egyet.

A szünet előtt a hazaiak Alessandro Diamanti jogosnak tűnő bünetetőjével szereztek vezetést, előtte Ashley Cole buktatta becsúszva Jack Kollisont. Mike Dean bíró a hajrában a vendégeknek is befújt egyet, bár a becsúszó Matty Upson tisztán a labdát rúgta el Daniel Sturridge elől.

Lampard állt oda, mint mindig, belőtte, de Dean megismételtette, mert a védők mellett több Chelsea-futballista is befutott a tizenhatosra, mielőtt a rúgó a labdához ért volna. Lampard beverte másodszor is, de újra bement egy chelsea-s is, így Dean harmadszor is elvégeztette. Ez már kifogástalanul sikerült, végre megadta az egyenlítő gólt.

Mike Dean a Premier League büntetőkirálya, az előző és az idei szezonban eddig 23-at ítélt meg, míg a második Phil Dowd 13-at.

A döntetlennel a West Ham maradt kieső helyen, míg a Chelsea csak részben használta ki a Manchester United botlását, és négy ponttal vezeti a bajnokságot.

Rovatok