Index Vakbarát Hírportál

Puskás Ferenc ásványvizet hirdet

2010. március 11., csütörtök 17:37

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. csütörtökön látványos külsőségek között sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az Aranycsapat kapitánya lesz terméke új reklámarca. A szervezők hologrammal megidézték a Honvéd és a Real Madrid egykori támadóját, aki egy dublőr hangján válaszolt a kérdésekre.

Az új reklámarcot titokban tartották - az eddigi Luis Figo korábbi portugál válogatott futballista volt -, csütörtökön a Budapesti Történeti Múzeumban mutatták be.

A műsort Vásáry André kezdte (az Ötödik elem betétdalát énekelte), majd a műsorvezető Hajdú B. István az egyik legjobb magyar freestyle-futballistát, Sűrű Tamás jelentette be.

Ezután általános meglepetésre - a többség valamelyik jelenlegi Real Madrid-játékosra számított - Puskás Ferenc hologramja jelent meg a színpadon, aki a rá jellemző vidámsággal beszélgetett műsorvezetővel, illetve az újságírókkal.

"Sokat gondolkoztam, hogy ki legyen az új reklámarc. Igazi legendák kevesen születnek, és kevesen válnak azzá" - mondta Balogh Levente, a cég tulajdonos ügyvezetője, aki később köszöntötte a labdarúgó özvegyét, valamint külön erre az alkalomra Magyarországra érkezett unokáját.

"Sajnos kiskoromban nem láthattam sokat játszani nagypapámat, számunkra nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagy márka őt választotta" - mondta spanyolul Elizabeth. 

Rovatok