Index Vakbarát Hírportál

Manuel Pellegrini egy gyáva kontár

2010. március 12., péntek 10:54

Zsinórban hatodszor esett ki a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Real Madrid, amelyen a nyáron 250 millió euróért igazolt sztárok sem tudnak segíteni. Kakát lecserélték, a brazilt a szurkolók kifütyülték, a felesége a Twitteren beszólt az edzőnek.

Nem nagyon találja a helyét a Real Madridban Kaká, 2007 aranylabdását saját szurkolói fütyülték ki, amikor a Lyon elleni BL-nyolcaddöntőben (már 1-1-nél) edzője lecserélte.Kaká gyengén játszott, de nem tetszett neki, hogy lecserélik, rázta a fejét, miközben futott le a pályáról.

A Real Madrid – zsinórban hatodszor – kiesett a nyolcaddöntőben, a 250 millió euróból megerősített csapat edzője, Manuel Pellegrini a kirúgás szélén áll. A Lyon elleni kiesés után 20 perccel a Marca címlapján „Viszlát bajnokok, viszlát Pellegrini” szalagcím jelent meg, Kaká felesége pedig gyávának és kontárnak nevezte a chileit a Twitteren.

Az angolok már Pellegrini helyettesét is megtalálták, a The Sun szerint hamarosan a Liverpoollal a Madridénál is silányabb szezont futó Rafa Benitez veszi át a helyét, de korábban szó volt arról is, hogy az Inter edzője, Jose Mourinho jön.

Az angol pletykalap szerint a Real legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo irigykedve figyeli, hogy a Manchester United simán jutott a nyolc közé. Ronaldo gratulált egykori csapattársainak, nagyon szívesen játszana újra együtt Wayne Rooneyval, de azt nem mondta, hogy az angol csatárt látná szívesen Madridban, vagy ő térne vissza Angliába.

Rovatok