Index Vakbarát Hírportál

Újabb bundameccs az olasz bajnokságban?

2010. március 23., kedd 13:28

A vasárnapi Chievo-Catania bajnokira már csütörtökön leállították a fogadásokat néhány angol és olasz oldalon, mert óriási összegek érkeztek a döntetlenre, és az 1-1-es végeredményre. A furcsán alakuló mérkőzés végeredménye 1-1 lett.

A Serie A 29. fordulójában játszott Chievo-Catania mérkőzésre csak a Betfairen 2 millió fontért tették meg a döntetlent, és további 217 ezerért fogadtak az 1-1-re, ami a végeredmény lett, írja a The Sun.

A fogadásfigyelő rendszer már a hét közepén jelzett, ezért csütörtökön hét nagy online fogadóiroda is törölte az olasz bajnokit. Az angol lap fogadási szakértője elmondta, a két csapatot kevesen ismerik Angliában, ezért volt furcsa, hogy már szerdán komoly pénzekkel kezdték el megtenni a döntetlent.

A mérkőzés egyébként érdekesen alakult, a veronaiak sztárja, Sergio Pellissier elképesztő helyzeteket hagyott ki, mire begyötörte a Chievo vezető gólját. A Cataniának alig volt helyzete, és egy erősen véleményes büntetőre volt szükség, hogy az 1-1-meglegyen: a korábban a Barcelonában is megforduló Maxi Lopez felrúgta magát a 16-oson belül, a játékvezető megítélte a 11-est.

Pietro Lo Monaco, a Catania elnök felháborodott a gyanúsítgatáson, és kilátásba helyezte, hogy becsületsértésért pert indít. „El sem tudom képzelni, hogyan hiheti bárki, hogy bundameccs volt. A Chievo legalább öt gólt lőhetett volna, a mi egyenlítésünk pedig egy véleményes büntetőből született, egy másikat pedig, ami jogos lett volna, nem kaptunk meg.”

A két csapat a középmezőny alján áll a Serie A-ban, valószínűleg egyikük sem esik ki, és feljebb sem nagyon léphetnek már. Az olasz bajnokságban évről évre születnek furcsa eredmények az utolsó 10 fordulóban, amikor egyes csapatoknak már nincs miért hajtaniuk.

Annyi biztos, a döntetlenért nem érte meg kockáztatni egyik csapatnak sem, mert 2,25-ös pénzt fizetett. Az 1-1-es döntetlen ugyanakkor általában már hét vagy nyolcszoros pénzt szokott érni. Arra már érdemes fogadni.

Rovatok