Index Vakbarát Hírportál

A ManCity 50 millió fontért vinné Fabregast

2010. április 13., kedd 09:25 | aznap frissítve

A Manchester City újra a sokat költő csapatok között lesz a nyári átigazolási szezonban, ha a csapat odaér a Premier League 4. helyére. Az Arsenal spanyol középpályásán kívül is sztárok jöhetnek.

A Manchester Citytől az elmúlt hetekben olyan hírek szivárogtak ki, hogy ha Roberto Mancini odaér a csapattal a 4., még BL-t érő helyre, a nyáron 100 millió font körül költhet el az átigazolási piacon.

A tulajdonos Mansour sejk a következő idényben már a bajnoki címért akar harcolni, ezért jóváhagyta a klubvezetés hármas listáját, amiről két játékost mindenképpen szeretnének megszerezni a nyáron. A lista első helyén Cesc Fabregas áll, mögötte két befejező csatár, Fernando Torres és Zlatan Ibrahimovic.

Fabregas év közben kijelentette, a következő klubváltásánál nem a pénz lesz a legfontosabb, vissza akar térni a Barcelonához, hogy bajnoki és BL-címekért harcoljon. A City a hírek szerint 50 millió fontos ajánlattal próbálja majd meggyőzni a spanyol középpályást, hogy maradjon Angliában.

A City elsősorban kulcsjátékosokat igazolna, de Mancini kérésének megfelelően több poszton is erősítene. Szinte biztos, hogy a hamburgi jobbhátvéd, Jerome Boateng Manchesterbe költözik, és közel a megegyezés a Benfica két sztárjának ügyében is, Angel di Maria és David Luiz érkezhet. A csapat célpontja az Intertől elvágyódó Mario Balotelli is.

Rovatok