Index Vakbarát Hírportál

Elveszik a luxusvillákat a Milan játékosaitól

2010. április 29., csütörtök 12:50

Silvio Berlusconi lánya elkezdte a Milan anyagi rendbetételét, ezentúl nem akarnak luxusvillákat adni a sztároknak.

Az AC Milan ezentúl nem ad luxusvillákat sztárjátékosainak. Az olasz Gazzetta dello Sport szerint a játékosoknak ezentúl a Milan Real Estate ügynökség által kezelt házakban kell lakniuk.

A tulajdonos, Silvio Berlusconi saját lányát, Marinát bízta meg a klub pénzügyeinek rendbetételével. "Ahogy az élet sok más területén, a profi labdarúgásban is ésszerű egyensúlyt kell teremteni a kiadások és bevételek közt" - mondta a Berlusconi több cégénél, köztük a Mondadori könyvkiadónál és a Fininvestnél is elnöki pozíciót betöltő Marina Berlusconi, akinek intézkedései tiltakozási hullámot indítottak el a Milan szurkolók körében.

Néhány órával a hír megjelenése után a Facebookon 3000-nél is több bejegyzés volt a témában. A szurkolók a Berlusconinak mennie kell címszó alatt fejezték ki nemtetszésüket.

A Fininvest kategorikusan cáfolta a klub eladásáról szóló híreszteléseket, és hangsúlyozták, hogy Berlusconi vállalatainak köszönhetően a Milan 2005 és 2009 között 237 millió eurót költött játékoskeretének megerősítésére.

A szurkolók hónapok óta panaszkodnak, hogy a klub vezetősége nem tesz meg mindent a nemzetközi sikerekért. Miközben a városi rivális Internazionale vezeti a bajnokságot, döntős az Olasz Kupában és elődöntős a Bajnokok Ligájában is, a Milan csak a dobogós helyért küzd a Serie A-ban.

Rovatok