Index Vakbarát Hírportál

18 nap Dél-Afrika, vb-döntővel, 4 millióért

2010. május 2., vasárnap 09:09

Hazai utazási irodákkal is utazhatunk a nyári világbajnokságra, három cég ajánlatait néztük meg, mit kínálnak.

Csaknem négymillió forintból több, mint kéthetes, vb-döntőt is kínáló utazást lehet venni: az Aeroviva Holidays ajánlatában (3 890 000 forint) egy nyolcaddöntő, két negyeddöntő és a döntő van benne. A hivatalos árak alapján a négy jegy kicsit több, mint egymillió forint, de 18 napos utazás a - repülőjegyeken kívül - a Viktória-vízeséstől Fokvároson át a Jóreménység fokáig kínál egyéb látnivalókat. A szálláshelyeket középkategóriásnak ígérik. Az utazási irodánál egyébként nem tudták szolgáltatásokra bontva megmondani, mi mennyibe kerül a négymillióból.

A Quaestor Travelnél az egyenes kieséses szakaszra külön is lehet utazni. A negyeddöntőkre és az elődöntőkre van még jegy, a döntőre már nincs. Az árak 600 ezertől 2 millió forintig terjednek. Az utazási irodánál egyébként úgy tudják, hogy a döntőre már sehol máshol nem lehet hivatalosan jegyet szerezni. Az árban rövid városnézés és 3-4-5 csillagos hotelek vannak.

A Broadway Holiday is hirdet utakat, speciális ajánlataik között vannak öt- és tízéjszakás ajánlatok 850 ezer forinttól 2 millióig. Ennyiért több meccset is megnézhetünk, rövid városnézés van, szállás svédasztallal és 3-4 csillagos hotelekkel.

Rovatok