Index Vakbarát Hírportál

Torresnek combizma szakadt a vb-döntőn

2010. július 14., szerda 15:36

A spanyol csatár a hosszabbítás második félidejében állt be, nem sokkal a vége előtt kapott a lábához, felállni sem tudott. Nem az ő szezonja volt, egész évben sérülésekkel bajlódott, alig játszott.

Fernando Torres, a spanyol válogatott és a Liverpool csatára részleges combizom-szakadást szenvedett: a vb-döntőben a hosszabbítás második félidejében állt be, már 1-0-s spanyol vezetésnél egy indítást próbált elérni, rosszul lépett, nem is bírt állva maradni.

A két évvel ezelőtti Eb döntőjében győztes gólt szerző csatárt egy madridi klinikán vizsgálták ki, ott állapították meg sérülését. A részleges izomszakadás a legenyhébb a szakadások közül, de arra így is kevés az esély, hogy a következő szezon kezdetére egészséges lesz, két hónapot kell kihagynia.

A Liverpool csatárának nem ez volt a legjobb szezonja, rengeteget volt sérült, a vb előtt nem sokkal a térdét műtötték, Dél-Afrikába sem kellett volna elvinni. Formáját egészségesen sem nyerte még vissza, a világbajnokságon nem lőtt gólt, del Bosque edzőnek könyörgött, hadd játszon a döntőn.

Rovatok