Index Vakbarát Hírportál

Maradona: 4 évre hosszabbítana Argentína

2010. július 15., csütörtök 10:33

Az argentin labdarúgó szövetség elnöke legkésőbb jövő szerdáig választ vár Diego Maradonától, hogy vállalja-e továbbra is a válogatott irányítását.

Az argentin szövetség a világbajnokság kudarca ellenére négyéves szerződéshosszabbítást kínál Diego Maradona szövetségi kapitánynak. Julio Grondona elnök a napokban találkozik Maradonával, és a közlemény szerint felkéri, hogy a 2014-es világbajnokságon is ő vezesse Argentínát.

A Németország elleni kiesés után Maradona azt mondta, hogy mielőtt dönt, egyeztetnie kell a családjával, és a szövetség vezetőivel. Grondonda legkésőbb jövő szerdáig választ vár az argentin válogatottal jól kezdő, de a negyeddöntőben 4-0-ra elbukó kapitánytól.

Maradona nagy nehezen vitte csak ki a világbajnokságra Argentínát, a dél-amerikai selejtezők zárása előtt két fordulóval még az is benne volt, hogy nem jutnak ki, végül pótselejtezőt sem kellett játszaniuk. A tornán sok gólt lőve, meggyőzően kezdtek, de az első komolyabb ellenfél taktikailag nagyon megverte őket, a németek legázolták Maradona csapatát.

Rovatok