Index Vakbarát Hírportál

Az angol drukker tojik az angol-magyarra

2010. július 20., kedd 10:50

Az Angol Labdarúgó Szövetség 33 százalékkal csökkenti a belépőjegyek árát az augusztusi barátságos meccsre, mert az angol válogatott gyenge világbajnoki szereplése miatt nem túl nagy az érdeklődés.

Anglia-Magyarország barátságos meccset rendeznek augusztus 11-én a Wembleyben, akciós jegyekkel: az angol válogatott világbajnoki égése miatt kevés az érdeklődő, az Angol Futballszövetség (FA) 33 százalékkal olcsóbban árulja a belépőket.

Az FA családi jegyet is ad, ezzel két felnőtt és két gyerek mehet be, ára 60 font. A szövetség szóvivője azt mondja, azért kedvezményesek a jegyeket, mert még mindig rengeteg van.

"Őszintén szólva, most nincs túl nagy támogatottsága a válogatottnak" - mondta Mark Perryman, az Angol Szurkolók Klubjától.

Sok drukker úgy gondolja, hogy a gyenge dél-afrikai szereplés miatt ingyen kellene beengedni mindenkit a meccsre, a The Sun szerint a mérkőzés bojkottálása is felmerült.

A fejenkénti 15 font persze annyira olcsó, hogy biztosan ez lesz a 2007 májusában megnyitott új Wembley legolcsóbb meccse.

A magyar válogatott legutóbb 2006-ban játszott Gerrardékkal, 3-1-re kapott ki Manchesterben.

Rovatok