Index Vakbarát Hírportál

Torresért rekordösszeget ajánl a ManCity

2010. július 27., kedd 11:33

A Manchester City már 78 millió fontot költött a nyári átigazolási szezonban, a következő célpontért, Fernando Torresért megdöntené saját brit transzferrekordját. Mario Balotelli is egyre közelebb a csapathoz.

Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere megerősítette, hogy a klub készen áll megdönteni a brit átigazolási rekordot – amit szintén a City tart Robinho 32,5 millió fontos transzferével –, tárgyalásokat kezd a Liverpoollal Fernando Torres leigazolásáról.

A Guardian úgy tudja, Torresnek sem a botrányos szezon utáni igazolások, sem a BL nélküli szezon nem tetszik, és jelezte, meghallgatja az ajánlatokat.

A Chelsea már a nyár elején bejelentkezett a hivatalosan 70 millió fontos kivásárlási árú játékosért, a City akkor szállt be, amikor a Wolfsburg elnöke kijelentette, nem engedi el Edin Dzekót.

A City már 78 millió fontot költött a nyáron, szinte biztos, hogy a szezon kezdetére meghaladja a 100 millió fontos határt. Egyelőre túl nagy Roberto Mancini kerete, ezért el is kell adnia játékosokat, de még legalább két igazolást ígérnek a nyárra szurkolóiknak.

A manchesteriek közel megdupláznák Torres jelenlegi, heti 110 ezer fontos fizetését, 200 ezres ajánlatukkal nem sok csapat tud versenyezni.

Roy Hodgson kijelentette, szeretné, ha Torres a Liverpoollal kezdené meg a következő szezont, de az anyagi gondokkal küzdő klubnál nem biztos, hogy nemet tudnak mondani egy 40 millió font körüli ajánlatra.

A City a hírek szerint megegyezett Mario Balotellivel, és kevés választja el James Milner leigazolásától, a két játékosért összesen 50 millió körül fizethet. Ha ezek után elhozzák Torrest, közelebb lesznek a 200 millió elköltött fonthoz, mint a százhoz.

Rovatok