Index Vakbarát Hírportál

Capello lehordja Rooneyt a pisilés miatt

2010. augusztus 8., vasárnap 11:50

Fabio Capello, a válogatott szövetségi kapitánya beszélni fog a csatárral, aki néhány napja vállalhatatlanul viselkedett manchesteri kimaradásakor. Szerdán angol-magyar, negatív nézőcsúcs lehet az új Wembleyben.

Wayne Rooneyt, az angol válogatott és a Manchester United csatárát egy nightclub előtt kamerázták le a napokban, éppen a falra pisilt, aztán futballdalokat énekelve, cigivel a szájában mászkált feleségével és barátaival Manchester belvárosában.

Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya beszélni fog a támadóval, szerinte van egy határ, amit egy játékos nem léphet át, a csapatnak a vb-égés után különösen nem hiányoznak ilyen botrányok.

"Olvastam Rooneyról az újságokban, szerintem Sir Alex Ferguson sem túl boldog. Beszélni fogok a játékossal" - nyilatkozta Capello.

A kapitány azt mondja, érthető, ha a világbajnoki kudarc után így vezeti le valaki a feszültséget, de a válogatottnak most bizonyítani kell, nem tesznek jót az effajta címlapsztorik.

Kellemetlen lehet az is, hogy a szerdai, Magyarország elleni barátságos meccsre eddig mindössze 60 ezer jegy fogyott el, így elképzelhető, hogy negatív nézőcsúcs születik az új Wembleyben.

A harmad- és negyedosztálybeli csapatoknak rendezett Johnstone és Paint Kupa döntőjét is tízezerrel többen látták. Az eddigi negatív rekordot a Szlovénia elleni felkészülési meccs tartja tavaly szeptember óta, 67.232 szurkolóval. Most a 90 ezres Wembley harmada lehet teljesen üres.

Rovatok