Index Vakbarát Hírportál

Carrick, fiam, te nem vagy sérült?

2010. augusztus 9., hétfő 15:34

Fabio Capello angol szövetségi kapitány behívta a válogatottba Michael Carricket, aki egy sérülésre hivatkozva lemondta a Magyarország elleni meccset. A kapitánynak nem tetszett, hogy ezután a MU játékosa végigjátszotta a Szuperkupa-döntőt.

Fabio Capello ott volt a Wembleyben az angol Szuperkupa (Community Shield) döntőjén, amelyen a Manchester United 3-1-re legyőzte a bajnok Chelsea-t. Az olasz szakember a szerdai, Magyarország elleni barátságos meccs előtt akarta megnézni a válogatott játékosokat, de több kellemetlen meglepetés is érte.

Először Ashley Cole nem fogadta el a szövetségi kapitány kinyújtott kezét (lehet, hogy nem szándékosan), majd Capello rosszalló arckifejezéssel fogott kezet Michael Carrickkel. A MU középpályását meghívta a szerdai meccsre, de Carrick egy sérülés miatt visszamondta a részvételt, a Szuperkupa-döntőt viszont 11 perc híján végigjátszotta.

Capello egy kézmozdulattal jelzi, nem bánta volna, ha a játékos telefonon értesíti hirtelen gyógyulásáról. A pepsifoci.hu szerint Sir Alex Ferguson is bocsánatot kért a szövetségi kapitánytól, úgy fogalmazott, ő is úgy tudta, hogy 1-2 hétig nem számíthat a középpályásra.

Rovatok