Index Vakbarát Hírportál

Juhász kiegyenlítette a bombaöngólt

2010. augusztus 19., csütörtök 11:34

A magyar hátvéd pontot szerzett, a Hapoel Tel-Aviv nigériai kapusa tizenegyest lőtt be, a Werder Bremen simán verte a Sampdoriát, a Sevilla veresége a legnagyobb meglepetés, a Debrecent kiejtő Basel otthon nyert. A Bajnokok Ligája utolsó selejtezőinek első meccseit rendezték.

A Bajnokok Ligája utolsó selejtezőköreinek első mecccseiből szerdán ötöt rendeztek, Juhász Roland csapattársa a saját kapujába bombázott, de a magyar hátvéd végül pontot mentett, a Tel-Aviv kapusa tizenegyesével vezetett, a Sampdoria az utolsó percben szépített a Werder ellen, a Sevilla Portugáliában kapott ki. A Debrecent kiverő Basel moldáv ellenfelét győzte le.

A Juhász Rolanddal felálló Anderlecht a szerb Partizan Beograd vendége volt, a hazaiak Lecjaks röhejes öngóljának is köszönhetően fordítottak, de a belgák a magyar hátvéd góljával egyenlítettek, a vége 2-2 lett.

A Sampdoria utoljára 1992-ben jutott Bajnokok Ligája-főtáblára, akkor a döntőig mentek, könnyen lehet, hogy idén sem sikerül bejutni, mert az odavágón simán kikaptak Brémában. A Werder hárommal is vezetett, a végén Pazzini szépített, ezzel legalább a minimális esélyt megtartva az olaszoknak a visszavágóra. Koman Vladimir nem játszott a vendégeknél.

A Hapoel Tel-Aviv idegengben verte 3-2-re az osztrák Salzburgot, az izraeliek első gólját a vb-t is megjárt nigériai kapus, Enyeama szerezte, a harmadik percben egy tizenegyest vágott be.

A Debrecent 5-1-es gólaránnyal kiütő svájci Basel talán a legkönnyebb ellenfelet kapta, svájcban verték a moldáv FC Sheriffet, ezzel gyakorlatilag a BL főtábláján érezhetik magukat.

A Sevilla meglepetésre idegenben 1-0-ra kikapott a portugál Bragától, pedig a hétvégén a Barcelonát verték 3-1-re a spanyol Szuperkupa döntőjének első meccsén.

Rovatok