Index Vakbarát Hírportál

Juhász: Karrierem legnagyobb csalódása ez

2010. augusztus 25., szerda 10:42

Az Anderlecht a semmiből jött vissza a Partizan Beograd ellen a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőjének visszavágóján, aztán mégis kiesett, a magyar védő szerint saját maguknak nehezítették meg a meccset.

Rosszul kezdte Juhász Roland csapata, a belga Anderlecht a Partizan Beograd elleni Bajnokok Ligája-visszavágóját, a szerbek már kettővel is vezettek, de Juhászék végül visszajöttek a meccsbe, hogy aztán a tizenegyesrúgásoknál hármat is méterekkel a kapu fölé lőjenek. A magyar válogatott védő soha nem volt még ilyen csalódott.

"Magunknak nehezítettük meg a meccset, két gólt engedtünk a Partizannak. Hét ziccerünk volt, de ebből csak kettőt lőttünk be, ez pedig kevés, Lukaku gólját ráadásul tévesen érvénytelenítette a bíró. Óriási lehetőséget szalasztottunk el, ez karrierem legnagyobb csalódása" - nyilatkozta a meccs után Juhász.

Érthetően csalódottak voltak a Sampdoriánál is, Koman Vladimir csapata az utolsó percig továbbjutásra állt a Werder Bremen ellen, mégis kiesett, így tartják rossz sorozatukat, 18 éve nem sikerült BL-főtáblára jutniuk.

"Talán jobban bírták erővel, ráadásul sok tapasztalt játékosuk van. Szégyen ez most nekünk, egy álom vált volna valóra, de újra próbálkozunk" - mondta Angelo Palombo, a Sampdoria csapatkapitánya.

A Sevilla hazai pályán sem bírt a Bragával, a portugálok már 2-0-ra vezettek, Luis Fabiano és Jesus Navas góljaival még sikerült egyenlíteni, de a spanyolok aztán megint kettőt kaptak. Lima mesterhármast rúgott, a vége 4-3 lett a Bragának.

A Basel idegenben is könnyedén verte a moldáv Sheriff Tiraspolt, a Debrecent az előző körben kiverő svájciak 3-0-ra nyertek.

A Hapoel Tel-Aviv először jutott a főtáblára, hazai pályán játszottak 1-1-es döntetlent az osztrák Salzburg ellen, az odavágót 3-2-re nyerték.

Rovatok