Index Vakbarát Hírportál

Di María lehet Mourinho legjobb fegyvere

2010. augusztus 26., csütörtök 13:49

A Real Madrid új igazolása még csak 22 éves, de a felkészülési meccseken már két elképesztő gólt lőtt. Az argentin válogatottal ott volt a dél-afrikai vb-n is, gyors, jól lő, jól cselez, ha élesben is így folytatja, komoly játékos lehet belőle.

Az argentin Di María a Real Madrid nyári igazolása, a Benficából érkezett, a felkészülési meccseken eddig két álomgóllal hívta fel magára a figyelmet, az egyiket ugyan nem adták meg, de sarkazós mozdulata ettől még hihetetlen.

A ballábas középpályás a világbajnokságon is játszott, nem sokat mutatott, de ez az egész csapatra igaz volt. Ha a bajnokságban és a BL-ben is így folytatja, hamarosan nagy játékos lehet belőle.

Mourinho új igazolása a Standard Liége elleni barátságos meccsen majdnem az alapvonalnál sarkazott, a labda bepörgött a kapuba. A gólt les miatt nem adták meg, de a technika elképesztő.

A Hercules Aliante elleni gólja már érvényes volt, egy indításra csapott le, elvitte a kijövő kapus mellett, aztán bepasszolta a labdát.

A Bernabeu kupán olyan gólt lőtt, amilyet legutóbb talán csak válogatottbeli csapattársától, Messitől lehetett látni, a Penarol elleni meccsen három uruguayi játékost fűzött be, az utolsó embert kétszer is, aztán lőtt.

A rosarioi születésű középpályás eddig 14-szer volt válogatott, két gólt szerzett, első találata olimpiai aranyérmet ért a 2008-as pekingi játékokon. Gyors, jól cselez, jól lő, úgy tűnik, sikerült beilleszkednie, még sokra viheti Madridban. Hat évre írt alá a Realhoz, 25 millió eurót fizettek érte.

Rovatok