Index Vakbarát Hírportál

Loki-pontszerzés a nagy EL-verés után

2010. szeptember 19., vasárnap 19:55

Czvitkovics újra vezére volt a Debrecennek, de a gólt Laczkó szerezte, ezzel egyenlített csapata az Újpest ellen.

A magyar bajnokság vasárnapi zárómeccsét a szakadó eső ellenére is meg lehetett rendezni, a Debrecen a csütörtöki sokk után - ötöt kapott hazai pályán az Európa Ligában az ukrán Harkivtól - az Újpestet fogadta, amelyik ellen az utóbbi időben negatív a mérlege.

A lilák hatot lőttek a múlt héten a Fradinak, tehát teljesen más lelkiállapotban érkezett a két csapat a meccsre.

Nyilván mindkét edző felhívta a figyelmet, hogy lőjenek távolról bátran meg is tették, az egész meccsen több mint harminc kapura lövés volt.

Czvitkovics csakúgy, mint az ukrán Harkiv ellen, most is próbálkozott, volt is életerős próbálkozása, de gólig nem jutott.

Az Újpest szerzett vezetést, Simek Péter lecsúszott beadása után a labda hálóban kötött ki. A Loki két perc múlva válaszolt, Laczkó Zsolt egy lecsorgó labdát a bal kapufa mellé lőtt.

A Debrecen végig fölényben volt, de a kontrákra ügyelnie kellett, mert Tisza és Simon is sokszor kerülhetett volna helyzetbe.

A mezőny legjobbja Balajcza kapus volt, aki különösen nagyokat védett Kabát és Szilágyi fejeseinél. Mindkettő közelről jött, és ugyan nem volt túl pontos egyik sem, bravúr kellett a hárításhoz.

Rovatok