Index Vakbarát Hírportál

Eto'o mesterhármas, kapusgól a BL-ben

2010. szeptember 29., szerda 23:12 | aznap frissítve

Az Inter egy félidő alatt vágott hármat a Werder Bremennek, a 85. percben lőtt góllal nyert a Manchester United, van der Vaart tizenegyest hibázott, aztán gólt lőtt, majd kiállították. Befejeződött a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulója.

A kameruni Samuel Eto'o hármat, a címvédő olasz Internazionale  összesen négyet rúgott a Werder Bremennek, a Tottenham a Twentének lőtt ugyanennyit, pedig a félidőben nem volt találat.

Ezzel együtt nem volt meglepetés a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójának szerdai játéknapján sem, hacsak az nem, hogy a Koppenhága Athénban verte a Panathinaikoszt, ezzel a Kazanyban ikszelő Barcelona előtt vezeti a csoportot.

A Schalke Farfán góljával vezetett a Benfica ellen, Huntelaar is hozzátette a magáét, így Magath csapata életben maradt.

A két hete a Rangers-szel hazai pályán csak ikszelő Manchester United egy 85. percben szerzett Javier Hernandez (Chicarito) góllal verte a Valenciát, mivel a Rangers is 1-0-ra verte a török Bursasport, ezért mindkét csapat négy ponttal áll a C csoport élén.

A Lyon a Hapoel Tel-Avivot verte idegenben, Bastos a forduló gólját lőtte, egy szöglet utáni kipattanó labdát állítás nélkül bombázott a bal felsőbe, ballal, tökéletesen leszorítva.

A franciák vezetik a B csoportot. Az izraeli csapat egyetlen gólját Enyeama, a csapat nigériai kapusa lőtte 11-esből, ez volt a Hapoel első gólja a Bajnokok Ligájában.

Rovatok