Index Vakbarát Hírportál

Vicces potyát hozott össze a Kijev kapusa

2010. október 1., péntek 10:55

A Napoli háromgólos hátrányból jött vissza a Steaua ellen, a Huszti nélkül játszó Zenit négyet vágott, Iaquinta hiába rúgta a forduló gólját a Manchester Citynek, a Juventus nem tudott nyerni. Óriási potyát hozott össze a Dinamo Kijev kapusa, Juhászék a Hajduk Splittől kaptak ki, a Steaua tizenhat perc alatt hármat lőtt, mégsem tudta megverni a Napolit. Az Európa Liga első csoportkörének második fordulóját játszották.

A PSV Eindhoven 2-0-ra verte a Metaliszt Harkivot idegenben, a hollandok első gólját Dzsudzsák Balázs szerezte, a magyar válogatott játékos tizenegyesből szerzett vezetést.

Az Anderlecht Splitben játszott, Juhászék egy 96. percben lőtt góllal kaptak ki, ezzel utolsók a csoportjukban.

A Zenit otthon verte 4-2-re az AEK Athént, Lazovic sarkazós gólt lőtt, az oroszok vezetik csoportjukat. Huszti Szabolcs nem játszott. A Borussia Dortmund hazai pályán kapott ki 1-0-ra a Sevillától, Hajnal Tamás nem lépett pályára.

A címvédő Atletico Madrid hazai pályán ikszelt a Leverkusennel, a madridiak egy ponttal állnak a csoport utolsó helyén. A Liverpool sem tudott nyerni a holland Utrecht ellen, Gerrardék ennek ellenére vezetik a csoportot.

Nem bírt egymással a Manchester City és a Juventus, Iaquinta 35 méterről lőtte ki a hosszút, ez volt a forduló gólja.

A Steaua Bukarest tizenhat perc után már hárommal vezetett a Napoli ellen, aztán Kapetanost kiállították, az olaszok visszajöttek a meccsbe, Cavani a 98. percben egyenlített.

A moldáv Sheriff a Dinamo Kijevet verte, Bojko, az ukránok kapusa ki a mezőnybe akart rúgni egy labdát, de Jerokint, a hazaiak felugró támadóját találta el, akiről bepattant a labda.

A Rapid Wien kapusa is hibázott, bár nem teljesen látni, Holosko megrúgta-e, de a Besiktas ezzel a góllal verte az osztrákokat.

Rovatok