Index Vakbarát Hírportál

Torghelle nyáron kispadot cserélt kispadra

2010. október 15., péntek 10:59

Januárban még a Bundesliga-feljutásért harcoló Augsburg fontos embere volt Torghelle Sándor, azóta teljes meccset nem játszott. Elment a városból, de a Düsseldorf is erős neki.

Az Augsburger Allgemeine Zeitung hosszú cikket közölt Torghelle Sándorról, mert a helyi, 9. helyen álló csapat Düsseldorfban játszik másodosztályú bajnokit péntek este. A magyar csatár főszereplő, mert az Augsburgból a Fortunához szerződött a nyáron, mert ott nem kapott elég játéklehetőséget.

A lap nem kevés iróniával megjegyzi, a csatár lényegében csak kispadot váltott. A Düsseldorf kezdőjébe sem kerül be, pontosabban a bajnokság elején kezdett, utána kiszorult.

Leírják, január végén a Bielefeldnek lőtt gólja kiérdemelte a hónap legszebb találata címet, utána viszont kiszorult az augsburgi kezdőből, mert összeveszett Jos Luhukay edzővel. Azóta nincs is gólja, augsburgi mérlege két év alatt 14 gól és 13 sárga lap.

A Düsseldorf utolsó, új edző érkezett a csapathoz, úgy látszik, Norbert Meier sem benne látja a megváltót, Torghelle valószínűleg ezúttal sem kezd.

Rovatok