Index Vakbarát Hírportál

Tucat Loki-jegyünk van, megnyerheti

2010. október 20., szerda 17:31

Csütörtökön héttől a Puskás Stadionban játssza harmadik Európa Liga meccsét a magyar bajnok Debrecen. 1987 BEK-győztese az ellenfél, a holland PSV Eindhoven. A pontszerzés már bravúr, az Indexszel testközelből láthatja a meccset.

Vitathatatlan, hogy a Debrecen az elmúlt évek legsikeresebb kupacsapata, tavaly és idén kettős győzelemmel verte ki a bolgár bajnokot. Egy éve a Levszki elleni siker a Bajnokok Ligája főtáblára volt elég, idén a Liteksz kiütése az Európa Liga legjobb 48 csapata közé vitte a bajnoki címvédőt.

A Debrecen volt az utolsó magyar csapat, amelyik megélte a kupatavaszt. A kérdésünk is ehhez kapcsolódik. Csak azt kell megírni ide, hogy melyik csapat volt az 2003 novemberében, amelyik nem bírt a Lokival. A párharcból a Debrecen jutott tovább, és 2004 elején a belga Bruges-t hozta el a Nagyerdőbe.

Csütörtökön 10-ig lehet a megoldásokat (telefonszámmal együtt) küldeni, csütörtök reggel sorsolunk, a nyertesek utána számíthatnak a telefonunkra. Az átvétel az Indexben, csütörtök délután ötig, Óbudán, a Flórián tér 1-ben.

Rovatok