Index Vakbarát Hírportál

Vörös hajú lett a Détári-rajongó klubelnök

2010. november 8., hétfő 14:20

A Vecsés elnöke új frizurájával akart kiállni a világválogatott játékos mellett, akiről a csapat nemrég menesztett edzője azt állította, hét napból hatszor részeg.

Vörösre festette a haját Földvári Tibor, a Vecsés futballcsapatának elnöke így akart kiállni Détári Lajos, a csapat új edzője mellett, akit a múlt héten alkoholizmussal vádolt meg a csapat volt edzője.

"A múlt héten olyan méltatlan támadás érte a sajtóban, ami mellett nem akartam csak úgy elmenni, nem tudtam elfogadni. A hajfestéssel egyrészt meg szerettem volna ünnepelni, hogy Döme visszatért a zöld gyepre, másrészt jelezni kívántam, hogy új irányt, új arculatot kapott mostantól a vecsési foci" - mondta a klubelnök a Pepsifoci.hu-nak.

Détári jól debütált, a csapat 2-0-ra nyert, a klub honlapján azt nyilatkozta, 5-6 góllal is nyerhettek volna. "A magyar labdarúgás nincs abban a helyzetben, hogy egy ilyen kvalitású szakembert hagyjon a parlagon heverni, a maga szakmai felkészültségével, nem beszélve arról, hogy Döme tudomásom szerint hat nyelven beszél" - értékelt a meccs után Földvári.

Kántor Attila, a Vecsés nemrég leváltott edzője szerint Détári csak szponzori nyomás miatt kerülhetett a kispadra, egyébként hét napból hatszor részeg.

Détáriról nem először állították, hogy részegeskedik, pár hete állítólag a Vác-Vecsés meccsen kötözködött, akkor azt mondta, csak egy sört ivott.

Rovatok