Index Vakbarát Hírportál

Benítez: Gyorsan meg fognak változni a dolgok

2010. november 25., csütörtök 10:29

Sir Alex Ferguson a tizenegyest elvállaló Rooneyt dicséri, Pep Guardiola, a Barcelona edzője elégedett volt, de nagyon kellett Valdés kapus is, a Tottenhamnél már csoportgyőzelmet szeretnének. Befejeződött a Bajnokok Ligája csoportmeccseinek ötödik fordulója.

Nyolc lehetséges továbbjutóból hétnek sikerült is a legjobb tizenhat közé kerülnie a BL-csoportkör ötödik, szerdai játéknapján, Rafa Benítez, Sir Alex Ferguson, Pep Guardiola és Harry Redknapp is elégedett volt.

Öt tétmeccse nem nyert, az állása volt a tét Rafa Beníteznek, az Inter edzőjének, de a holland Twente ellen győzött a csapat, megnyugodhat kicsit. "A találkozó előtt is azt mondtam, meg fogjuk nyerni és egy új korszak kezdődik a klub életében. Az utóbbi hónapokban sok sérültünk volt, de ahogy néhány kulcsember visszatér, a dolgok gyorsan változni fognak" - mondta.

A Manchester United Rooney tizenegyesével nyert, a támadó a 87. percben lőtte a győztes találatot. Sir Alex Ferguson ezért dícsérte. "Bátor dolog volt tőle, hogy elvállalta, nem volt ez könnyű este neki, sok helyzetet kihagyott. Megérdemeltük a győzelmet, úgy gondolom, meg fogjuk nyeni a csoportot".

A Barcelona Pedro duplájával és Messi góljával verte idegenben a Panathinaikoszt, Pep Guardiola érthetően elégedett volt, de szerinte könnyen alakulhattak volna másképpen is a dolgok. "Örülünk, mert csoportelsőként jutottunk tovább, de nehéz meccs lehetett volna, ha Valdés nincs a helyén annál a nagy helyzetnél".

A Tottenham is simán verte a Werder Brement, Harry Redknapp most már egyértelműen csoportelső akar lenni csapatával. "Összességében kiválóan játszottunk. Mivel minden nagycsapat csoportelsőként jutott tovább, nekünk is ezt kell megcéloznunk. A Twentével játszunk, nem lesz könnyű, mert otthon nagyon jók".

A Valencia hatot lőtt a Bursaspornak, a törököknek öt meccs után sincs pontjuk.

A Schalke 3-0-ra verte a Lyont, de mindketten továbbjutottak.

A Hapoel Tel-Aviv meglepetésre hárommal verte a Benficát, a portugálok így már biztosan kiestek.

A Rubin Kazany otthon nyert a Koppenhága ellen, így még mindig kérdés, hogy a D csoportban ki megy tovább a Barcelona mögött.

Rovatok