Index Vakbarát Hírportál

Méterekre pattant ki a hálóból Ronaldo bombája után a labda

2010. december 12., vasárnap 22:38

Nem okozott gondot a pár percig Pintér Ádámot is soraiban tudó Zaragoza legyőzése a Real Madridnak. Ronaldo óriási szabadrúgásgólt lőtt, Mourinhónak csak azért fájhatott a feje, mert lefejelte a kispadot.

Könnyedén nyert 3-1-re a Real Madrid a Zaragozában, érvényesült a papírforma a spanyol bajnokság 16. fordulójában. Cristiano Ronaldo már 17 gólos a bajnokságban.

José Mourinho legnagyobb problémáját az jelentette, hogy a második félidő elején beverte a fejét a kispadba, ugyanakkor az orvos megvizsgálta, nem lett baja.

Iker Casillas 400. bajnoki mérkőzésén bátran kezdett Pintér Ádám csapata, több bíztató akciója is volt az elején. Azonban a 15. percben Marcello egy Cristiano Ronaldótól kapott passz után megtalálta az üresen hagyott Özilt, aki teljesen tisztán lőtt el Leo Franco kapus mellett.

Az első madridi gól megtörte a hazaiak lendületét, és a 0-2-t is hiába próbálták elkerülni már az első félidőben. A 44. percben Ronaldo húsz méterről a sarokba tekert óriási szabadrúgással hagyta állva a Zaragoza kapusát.

A második félidő sem kezdődött jól a hazaiaknak, Di Maria egy jó indítás után két védőt elhagyva a kapuba emelte a labdát az ütemtelenül érkező Franco fölött.

A Zaragoza még tudott szépíteni, Bertolo az 52. percben kiharcolt egy tizenegyest, amit a csapatkapitány Gabi nagyon biztosan értékesített. A büntető egy kis lökést adott a hazaiaknak, azonban hiába próbálkoztak, nem volt valódi esélyük újabb gólra. Pintér Ádámot a 85. percben cserélték be.

Rovatok