Index Vakbarát Hírportál

Rooney állva tapsolt a Barca-Real 5-0-on

2010. december 22., szerda 12:11

Felesége is bement a szobába megnézni, miért hangoskodik a MU-futballista, aki sosem látott hasonló teljesítményt.

A Barcelona november 29-én játszotta a Real Madriddal az örökrangadót, az El Clásicót. A Barca lehengerlő volt, a Realnak esélytelen, 5-0-ra megalázták a madridi csapatot. A játék a Manchester United csatárát is lenyűgözte.

“A nappaliban néztem, aztán egyszercsak felugrottam, és tapsoltam annak, amit látok. Coleen, a feleségem oda is jött hozzám megkérdezni, mit csinálok. Ez volt a legnagyszerűbb teljesítmény, amit valaha láttam, hihetetlen volt - számolt be Rooney a Telegraph-nak. - Ha jobban megnézted a Real-játékosok arcát, láthattad, sokkos állapotban voltak, nem tudták, mit csináljanak a labdával.”

A korábbi Manchester United-játékos Cristiano Ronaldo az egész meccsen csak szenvedett, semmi nem jött össze neki, Rooney elismerte, hogy nagy kísértést érzett, hogy felhívja a vereség után korábbi csapattársát, de végül nem kereste: “Néha jobb semmit sem mondani, ilyenkor nem feltétlenül akarsz beszélni”.

“A Barca szinte lehetetlenné tette a Real-támadóknak, hogy megszerezzék vagy birtokolják a labdát” - védte meg Ronaldót Rooney.

Az angol korábban elmondta, a Barca a kedvenc csapata, Playstationön mindig velük van, ha a United az ellenfél. A két klub a 2009-es BL-döntőben találkozott legutóbb, Messiék 2-0-ra nyertek, Rooney szerint az elveszített finálé a 0-5-nél is rosszabb érzés lehetett.

Rovatok