Index Vakbarát Hírportál

A sajtó kérjen bocsánatot a fiaimtól

2010. június 24., csütörtök 10:17

Maradona emlékeztette az újságírókat, hogy fél éve még a távozását akarták, pedig most bebizonyította, jó embereket válogatott be.

Háromból három meccset nyert, hét gólt lőtt, egyet kapott, csoportelsőként jutott tovább a világbajnokságon Argentína, bár épp csak kijutott a tornára.

Múlt ősszel szinte a teljes argentin sajtó Diego Maradona szövetségi kapitány lemondását követelte, de a sztár maradt, az utolsó selejtezőn kivitte csapatát a vb-re. Száznál is több játékost próbált ki másfél év alatt, olyan zseniket hagyott otthon, mint Javier Zanetti vagy Esteban Cambiasso, de az eredmények eddig őt igazolják.

Most, hogy csapata nyolcaddöntős, ki is mondta ezt. "Mindenkinek megmutatjuk, még saját magunknak is, hogy ti mindannyian tévedtetek. Óriásit tévedtetek. Nem tiszteltétek ezeket a játékosokat, ezért bocsánatot kell kérnetek tőlük" - szidta le az újságírókat.

Maradona imádja futballistáit, ezt rengeteg öleléssel és csókkal is bizonyítja, de mint legutóbb határozottan kijelentette, a nőkhöz vonzódik.

Argentína a 16 között Mexikóval találkozik, úgy mint négy éve, amikor Maxi Rodriguez nagy góljával hosszabbításban jutott a nyolcba. A meccset vasárnap este fél kilenckor játsszák.

Rovatok