Index Vakbarát Hírportál

Azt hitték, szart se tudok, most dicsérnek

2010. június 29., kedd 10:17

Újra beszólt a sajtónak Diego Maradona, aki Rossinak ajánlja a győzelmet, és már a németek ellen készül.

Négyből négy meccset nyert a világbajnokságon Diego Maradonával az argentin válogatott, negyeddöntős, szombaton Németországgal játszik. Argentína rajong a szövetségi kapitányért, aki a vb legnagyobb figurája, Mexikó elleni győzelme után is beszólt az újságíróknak, akik két hónapja még alkalmatlannak tartották.

"Nagyon büszke vagyok a helyzetünkre, főleg mert korábban azt mondták, nem tudok semmit, sőt, szart se tudok, most meg, hogy négyet nyertünk, áldásnak tartanak. Pedig az vagyok, aki tegnap voltam, és holnap is ugyanaz leszek" - nevette ki a sajtót, amikor a Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott.

Legutóbbi győzelmüket a motorversenyző Valentino Rossinak ajánlotta, aki "lábadozik, de a legjobb, mint Messi".

Tevez lesgóljával semmi problémája nincs, jobban bántja, hogy Messiről megint nem állítottak ki senkit, pedig újra megrugdosták. Ha még mindig játszana, jobban kibukott volna ezen: "A győzelem játékosként és edzőként is ugyanolyan, csak most nem mondhatok ki mindent, mert a kispadon olyat nem lehet. Például amit Messivel csináltak, és mindig csak sárgát kaptak".

A Gazzetta felvetette, hogy a németek elleni szinte döntő lesz, mint 1986-ban, amikor játékosként nyert világbajnokságot.

"Nem, ez még csak negyeddöntő, persze a németek sokkal erősebbek, mint Mexikó, de tudjuk, kiket játszassunk ellenük. Azokat küldjük pályára, akik képesek megverni őket" - válaszolt Maradona.

A német-argentint szombat délután négy órakor kezdik.

Rovatok