Index Vakbarát Hírportál

Sándor Tamás Loki-edző lett

2011. január 5., szerda 11:40

Négyszer nyert bajnokságot a Debrecennel játékosként a 36 éves Sándor Tamás, aki most még az első csapatot is segítheti.

Bárándon még játékosedző Sándor Tamás, de a bajnoki címvédő stábját segíti majd tavasszal. A második csapat felkészítésében vesz részt Kondás Elemérrel.

„Jó érzéssel tölt el, hogy a DVSC-TEVA csapatánál dolgozhatok. Régebben is voltak beszélgetéseink az elnök úrral, de akkor még nem találtuk meg azt a munkakört, amit végezhettem volna, most azonban igen: a második csapat pályaedzője leszek Kondás Elemér mellett” – mondta a klub hivatalos honlapjának Sándor Tamás.

„Emellett az első csapatnál, ha szükség lesz ránk, segédkezünk a közeljövőben, valamint a klub már régóta tervezte, hogy a fiatal játékosok egyéni képzésben vegyek részt, és ezt a feladatot is ellátjuk. Izgatottan várom a munkát. Szeretnék tapasztalatot szerezni, ami az idő múlásával szükség lesz az edzősködéshez. Jó döntésnek tartom, hogy a Debrecennél külföldi edző van, hiszen teljesen más a mentalitása. Remélem, sokat fogok tanulni, és szeretném a játékosmúltamból szerzett tapasztalataimat átadni” – összegzett a klub legnépszerűbb játékosa.

Rovatok