Index Vakbarát Hírportál

A Chelsea 40 milliót adna, Torres menne

2011. január 28., péntek 14:56

Elhagyná a Liverpoolt a londoniakért a spanyol, állítja a The Sun. A Pool az első ajánlatot visszadobta, de a Chelsea emelni fogja.

Megerősítette a Liverpool FC péntek reggel, hogy visszautasította a Chelsea 35 millió fontos ajánlatát Fernando Torresért, egy klubvezető azt nyilatkozta, a csatár nem eladó.

A The Sun viszont állítja, a londoniak 40 millió fonttal újra próbálkoznak, mert a csatár el akar igazolni. A bulvárlap szerint a spanyol még pénteken hivatalosan kérni fogja a Liverpoolt, engedje el.

A lap szerint a Chelsea heti 150 ezer fontos fizetéssel csábítja, annyit keresne, mint a kékek két legjobbja, John Terry és Frank Lampard.

Torrest 2007 nyarán 25 millió fontért igazolták az Atletico Madridból, első két szezonja szenzációsan sikerült, az előzőben viszont rengeteget volt sérült, míg a mostaniban nem lövi egyenletesen a gólokat, kilencnél jár.

A Liverpool válságban van, január elején edzőt váltott, csak hetedik a PL-ben, csoda kellene hozzá, hogy a következő idényben a Bajnokok Ligájában indulhasson.

A Chelsea gyenge periódus után kezd magára találni, a bajnokságban csak negyedik, tíz ponttal a vezető Manchester United mögött.

Ősszel a Liverpool-Chelsea bajnokit a 26 éves klasszis góljaival nyerte 2-0-ra a Pool.

A feleknek - közép-európai idő szerint - hétfő éjfélig van idejük megállapodni, akkor zárul a januári átigazolási időszak.

Rovatok