Index Vakbarát Hírportál

Torres mezét elégették Liverpoolban

2011. február 1., kedd 13:55

A Chelsea új csatára exklubját leszólta, vasárnap volt csapata ellen játszik először a kékeknél. Utódja a Poolnál megkapta a mezét.

"Minden futballista célja, hogy az egyik csúcsklubban játsszon, én most már megtehetem, ezért nagyon boldog vagyok" - szólta le excsapatát, a Liverpoolt Fernando Torres első chelsea-s interjújában.

A spanyolt brit átigazolási csúcsot jelentő 50 millió fontért négy és fél évre igazolta le a Chelsea, ő lett a világ negyedik legdrágább futballistája.

A Liverpool a fiatal Andy Carrolt szerezte meg a világbajnok helyére, a mezét is megkapta a 9-es számmal együtt. Pool-drukkerek el is égettek egy Torres-mezt, nem értékelték, hogy nagy kedvencük elhagyta őket.

A huszonhat éves csatár három és fél szezont játszott a Liverpoolban, 142 meccsen 81 gólt lőtt, de trófeákat nem tudott nyerni a csapattal.

A Chelsea-vel a Bajnokok Ligájában játszhat, céljük, hogy idén végre megnyerjék.

Torres a Chelsea kedd esti, sunderlandi bajnokiján is bemutatkozhat, de vasárnap, volt csapata ellen már biztosan játszik. A világklasszis a Liverpoolban épp a Chelsea-nek lőtte a legtöbb gólt, hetet.

"Ennél feljebb nincs, ez a legmagasabb szint. Nagyon-nagyon örülök" - nyilatkozta Torres a Chelsea TV-nek.

Rovatok