Index Vakbarát Hírportál

Igazságtalan, hogy a 90.-ben kaptunk ki

2011. február 24., csütörtök 10:58

Az Inter otthon kapott ki a Bayern Münchentől, a Marseille a Manchester Uniteddal ikszelt otthon a BL szerdai nyolcaddöntőiben. Az edzők közül csak a francia Deschamps és a müncheni van Gaal volt elégedett.

"Igazságtalan a vereség. Már mindenki a döntetlenre készült, erre jött az a Gomez, aki addig semmit sem csinált, és gólt lőtt. A játékosaim nem hibásak, ugyanazon a szinten játszottunk, mint a Bayern. Nem kell ide Eto'o mellé még egy csatár, most csak egy kis szerencse kellett volna. Meg tudjuk nyerni a müncheni visszavágót" - mondta Leonardo, az Inter nemrég kinevezett vezetőedzője.

Van Gaal, a tavaly a döntőt pont az Inter ellen elvesztő Bayern edzője szerint megérdemelték a győzelmet, hatalmas lépést tettek a negyeddöntő felé. Kraftot, a fiatal kapust, és a győztes gólt szerző Gomezt is dicsérte. "Mindig is bíztam benne, most megmutatta a képességeit, végig higgadt maradt."

Sir Alex Ferguson, a Manxhester United edzője nem volt teljesen elégedett a marseille-i döntetlennel, veszélyes lehet a visszavágó. "A 0-0 mindig necces eredmény idegenben, mert ha otthon gólt kapsz, akkor baj van, de mi mindenképpen a győzelemre fogunk játszani."

Deschamps, a franciák edzője szerint az angolok az esélyesek, de nagyon örül, hogy nem kaptak gólt.

Rovatok