Index Vakbarát Hírportál

Cole az öltözőben légpuskával lövöldözött

2011. február 27., vasárnap 21:54

Ashley Cole állítólag egy hete meglőtt légpuskájával egy fiatalt a Chelsea öltözőjében, a fegyver véletlenül sülhetett el. A News of the World információit egyelőre nem kommentálta a csapat, de közleményük szerint kivizsgálták az esetet, és megteszik a szükséges lépéseket.

Ashley Cole, a Chelsea védője véletlenül meglőtt egy szakmai gyakorlatot végző 21 éves fiút egy légpuskával, állítja meg nem nevezett forrásokra hivatkozva a News of the World brit bulvárlap. Az eset feltehetően egy hete, a csapat edzésekor történt.

Cole állítólag csak szórakozott az egyik dobozából elővett .22-es kaliberű fegyverrel, amelyet még egy hete vitt be az öltözőbe, és nem tudta, hogy töltve van. A légpuska véletlenül elsült, és az oldalán találta el Tom Cowant.

A News of the World szerint a helyi orvosi szolgálat ellátta a 21 éves fiú sebét, és nem kellett kórházba szállítani.

Egy névtelen forrás szerint a klub vezetői leszidták Cole-t az eset miatt, a játékos pedig már bocsánatot is kért a fiútól. Tom apja azonban állítólag nagyon dühös, és tudni akarja, hogy milyen lépéseket tesznek Cole ellen.

"Teljesen kivizsgáltuk az incidenst, és megtesszük a megfelelő lépéseket" - állt az AP szerint a Chelsea hivatalos közleményében, ezen kívül azonban nem kommentálta a csapat az ügyet. A News of the World információit sem erősítették meg arról, hogy pontosan mi történt.

Az említett légpuska a Daily Mail szerint a legveszélyesebb fegyver, amely még nem engedélyköteles Nagy-Britanniában. A rendőrséget nem hívták ki az eset miatt.

Rovatok