Index Vakbarát Hírportál

Elegánsan tilttatták el magukat a barcások

2011. április 4., hétfő 13:26

A barcelonás Busquets és a kapus, Victor Valdés a Villarreal elleni bajnoki utolsó perceiben ugyanazért kaptak sárgát, egy kirúgást nem végeztek el időben. Mindketten ötödik lapjukat kapták, így eltiltásukat az Almería elleni bajnokin tölthetik le, ami azt jelenti, a Real Madrid elleni rangadón mindketten játszhatnak. A realos Xabi Alonso és Ramos ezt BL-meccsen csinálta meg, ők a nyolcaddontőre akartak tiszta lappal érkezni, az UEFA őket és az utasítást kiadó Mourinhót is megbüntette: Guardiola játékosai feltűnésmentesen csinálták ezt.

Domínguez játékvezetőnek egy pirosat is ki kellett volna osztania, Marchena a Barca-hátvéd Dani Alves kezére taposott rá szándékosan, de megúszta sárgával.

A Real Madrid-Barcelona rangadót április 17-én rendezik, a két csapat közt most nyolc pont a különbség, az őszit 5-0-ra nyerték. Három nappal később Valenciában kupadöntőn is találkoznak, de nagy esély van arra is, hogy a Bajnokok Ligája-elődöntőt is egymással játsszák.

A Barcelona ificsapata (Juvenil B) közben Fair Play-díjas jelenetet hozott össze, a Castelldefels kapusa lesérült, így nem tudott védeni egy kapura tartó lövést, amiből gól is lett. Sergi, az egykori Barcelona-játékos csapata a középkezdés után nem avatkozott közbe, az ellenfél támadója szabadon vezethette a labdát a Barca kapujára, hogy gólt lőjön.

Rovatok