Index Vakbarát Hírportál

Ancelotti: Mindenki látta, hogy 11-es volt

2011. április 7., csütörtök 11:12

A Chelsea-edző csalódott a Manchester United elleni vereség után, a bírónak és a partjelzőnek is látnia kellett volna, Evra buktatta Ramirest. A Sahtart kiütő Barcelonánál a négygólos előny ellenére sem biztosak a továbbjutásban.

A Manchester United idegenben verte 1-0-ra a Chelsea-t, a Barcelona otthon ütötte ki a Sahtar Donyecket a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek szerdai meccsein.

Ancelotti, a londoniak edzője elmaradt büntetőt kér számon. "Ahhoz, hogy az utolsó percben megadj egy tizenegyest, jellem és bátorság kell. A játékvezetőknek nem mindig vannak meg ezek a tulajdonságaik. A meccs után odamentem a bíróhoz és mondtam neki, hogy fújnia kellett volna. Nem válaszolt semmit. Bízunk benne, hogy tovább tudunk jutni. Tavaly ugyanez volt, nyernünk kellett az Old Traffordon, és nyertünk is."

Sir Alex Ferguson szerint nagyon jól kell játszaniuk a visszavágón, óvatósnak kell lenniük, de az Old Trafford atmoszférája velük lesz.

A Sakhtar Donyecknek ötöt rúgó barcelonás Guardiola nem teljesen nyugodt. "Lehet, hogy fura, de ez a párharc még nem dőlt el. Mindenki emlékszik a Betis elleni 5-0-ra és az azt követő visszavágóra." Külön kiemelte Messit, aki ugyan nem szerzett gólt, de Guardiola szerint idénybeli egyik legjobb teljesítményét hozta.

A visszavágókat jövő kedden és szerdán rendezik.

Rovatok