Index Vakbarát Hírportál

Ellepték a pályát, de elmaradt a feljutás

2011. április 25., hétfő 20:21

A Buzsáky Ákos csapata, az angol másodosztályt hat ponttal vezető Queens Park Rangers szurkolói hiába özönlötték el a pályát örömükben a Hull City elleni hétfői bajnoki mérkőzés után, még várni kell a feljutásra.

A Norwich-nak ugyanis a 96. percben elért győzelmével még maradt matematikai esélye, hogy feljusson a Premier League-be.

Még két forduló van hátra, az ezúttal 1-1-es döntetlennel záró QPR-nak egy pontot kell még szereznie. Előbb Watfordba mennek a jövő szombaton, majd a Leedset fogadják az utolsó körben.

A sérülése után már egészséges Buzsáky Ákos végig a kispadon ült hétfőn. A QPR öt ponttal vezet a Norwich és hattal a Cardiff City előtt a Championshipben, melyből egyenes ágon az első kettő kerül fel a legjobbak közé, a harmadiknak már osztályozót kell játszania.

A Queens Park Rangers 1996 óta nem szerepelt a Premier League-ben. Bernie Ecclestone csapatának azért kellene minél nagyobb pontelőnnyel megnyernie a bajnokságot, mert egy átigazolás miatt előfordulhat, hogy pontokat vonnak le tőle.

Rovatok