Index Vakbarát Hírportál

Ferguson: Neuer fantasztikus

2011. április 27., szerda 10:20 | aznap frissítve

A Manchester United könnyen nyerte a BL-elődöntő első, idegenbeli meccsét, az elégedett Sir Alex Ferguson el volt ájulva Neuertől.

"Fantasztikusan védett. Ez volt az egyik legjobb teljesítmény, amit valaha láttam" - mondta a Schalke fiatal kapusáról, akit meg akar szerezni, de egyre biztosabb, hogy Neuer jövőre a Bayern Münchenbe igazol.

"A koncentrációnk, a játéktempónk, a passzaink sebessége tökéletes volt. Ez tényleg első osztályú teljesítmény, nagyon örülök, mindenki fantasztikusan játszott. A szünet után kevesebb, de veszélyesebb helyzeteink voltak. Amikor Hernández lesről talált be, azt üzenhette a játékosaimnak, talán mégis lehet ennek a kapusnak gólt lőni" - tette hozzá Ferguson.

Ragnick, a Schalke trénere abban bízik, hogy a United elbízza magát. "Ki tudja? Talán úgy vannak vele, hogy már tovább is jutottak. Meglátjuk. Gátlások nélkül, felszabadultan játszhatunk, nincs mit veszítenünk."

A BL-gólrekorder Raúl is ezen a véleményen van. "Kapunk egy tizenegyest vagy kiállítanak tőlük valakit, minden megtörténhet."

A visszavágót jövő szerdán, 20:45-kor rendezik.

Rovatok