Index Vakbarát Hírportál

Ferguson: Fantasztikus BL-döntő lesz

2011. május 5., csütörtök 11:05 | aznap frissítve

A Manchester United simán jutott a BL-döntőjébe, megismétlődik a két évvel ezelőtti párosítás. Akkor a Barcelona nyert, de Sir Alex Ferguson szerint nagy előny, hogy most senki sem fog sérülés miatt hiányozni a csapatból.

"Fantasztikus lesz, van még néhány hetünk, remélem, mindenki készen áll. Sokkal jobb a helyzetünk most, hiszen a két legutóbbi döntőnkön hiányzóink voltak, 1999-ben Keane és Scholes, 2009-ben Fletcher. Most mindenki játszhat, és ez hatalmas különbség" - nyilatkozta a Schalke elleni 4-1-es visszavágó után Ferguson.

"Ez a legjobb sorozat, itt játszanak a legjobb csapatok. Meg tudjuk nyerni a trófeát, nagyon jó csapatunk van. A Barcelona fantasztikus, de majd jól felkészülünk belőlük. Legutóbb mi voltunk az esélyesek, akkor mi számítottunk tapasztaltabbnak, azóta változott a helyzet."

A 71 góllal BL-csúcstartó Raúl szerint a United más szint, nekik a negyeddöntő volt a céljük, a többi már ajándék. "Most már a Német Kupa döntőjére kell koncentrálnunk, ha nyerünk, bejutunk az Európa Ligába".

A döntőt május 28-án, a Wembleyben játsszák.

Rovatok