Index Vakbarát Hírportál

Negyedmillió fonttal fogná be átvert öccse száját a nőcsábász Ryan Giggs

2011. június 11., szombat 11:26

Az Imogen Thomas-affér után kiderült, Ryan Giggsnek nyolc éven át tartó kapcsolata volt öccse, Rhodri Giggs feleségével, Natashával. Sőt, állítólag van egy harmadik nő is, akivel az öt éve házas Manchester United-középpályás csalta a feleségét, vagy még több is. Rhodri sokról tud, ezért a The Sun szerint a futballista pénzzel akarja elhallgattatni dühös testvérét. Az újság szerint negyedmillió fontot - mintegy 75 millió forintot - ajánlott öccsének, ha aláírja a hallgatását szavatoló papírokat.

"Rhodri úgy érzi, Ryan elárulta, de most nem tudja, mit tegyen. Pokollá vált az élete, nem veti fel a pénz, nagyon jól jönne neki a 250 ezer font. Másrészről viszont szeretné, ha tudná a világ, hogy Ryan milyen valójában. Nem az a szent, akit annyira imádnak. Rhodri mindenkinél jobban ismeri” - mondta a The Sunnak Rhodri egyik barátja.  

Közben kiderültek Natasha Giggs félrelépései is, nem csak Ryan Giggsszel, de három másik United-futballistával is csalta férjét: megvolt Dwight Yorke-nak, Danny Simpsonnak és Phil Bardsleynak. Ma már egyikük sem a MU-ban futballozik, a 99-ben BL-győztes Yorke rég elhagyta a klubot, vissza is vonult, a két fiatal néhány éve távozott a Newcastle-be, illetve a Sunderlandbe.  

Ryan Giggs 2003-ban ismerkedett meg Natashával, majd továbbpasszolta Rhodrinak, akitől a lánynak gyereke született, és múlt nyáron hozzá is ment. Ryan és Natasha viszont csak ez év április 9-én zárta le kapcsolatát, állítólag végleg.

Úgy tudni, Ryan felesége, Stacey minden balhéja ellenére megbocsát férjének, Rhodri viszont kidobta Natashát.

Rovatok